لذت پختن

 آش‌خونه‌ی مسعود و آزی

فلفل‌پلو

 

پختِ مسعود سلطانی


آنچه لازم دارید

فلفل رنگی / پیاز / شوید خشک / برنج

ریزه‌کاری‌ها

  • وقتی برنج را می‌شویید، خب طبیعی است که هر چقدر هم آب آن را خالی کنید، باز هم مقداری آب باقی می‌ماند. وقتی می‌خواهید دو برابر برنج آب اضافه کنید، مقدار آبی را که در برنج شسته هست، در نظر داشته باشید و کمتر آب اضافه کنید.

تدارک خوردنی

فلفل‌های رنگی را باریک و بلند خرد کنید. پیاز را هم خلالی خرد کنید. پیاز‌های خلالی را تفت بدهید. وقتی پیازها طلایی شدند، فلفل‌ها را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه بدهید تا فلفل‌ها کمی نرم شوند. در این بین ادویه – نمک و قدری فلفل سیاه – را هم یادتان نرود. برنج را با دو برابر آب، کمی روغن و نمک روی آتش بگذارید، وقتی آب برنج آن قدر پایین رفت که دیگر روی برنج نبود، مواد تفتیده را به همراه شوید خشک به آن اضافه کنید. و هم بزنید تا خوب با برنج قاطی بشود. وقتی آب باقیمانده برنج تمام شد، در قابلمه‌ی برنج را بگذارید تا دم بکشد.

خاطره‌های خوردن و پختن

این هم از غذاهای من در آوردی است. یک بار بیشتر درست نکردم، نمی‌دانم چه جور شد که درست کردم. خیلی وقت پیش بود. یک دفعه عکسش را دیدم و گقتم خب نباید دیگران را از این بدعت بی‌بهره بگذارم. لیمو و گوجه کنار غذا هم خیلی خوشمزه بود. ورقه‌های نازک لیمو سنگی با فلفل ساییده که رویش ورقه گوجه فرنگی گذاشتم و همین جور لایه لایه چیدم. قاطی شدن طعم لیمو سنگی، گوچه فرنگی و فلفل سیاه بسیار عالی بود.

***اگر خوردنی خودتان را با این شیوه درست کردید، عکس آن برای من ایمیل کنید تا همین‌ جا بگذارم. به خصوص اگر جور دیگری درست کردید، حتمن بگویید تا شیوه خاص شما را هم یاد بگیریم. ممنون از لطف‌تان***

   + مسعود سلطانی - ۱۳٩۱/۱٢/٢