لذت پختن

 آش‌خونه‌ی مسعود و آزی

شلغم با طعم آب نارنج

 

پختِ آزاده وساقی


آنچه لازم دارید

شلغم / آب نارنج / نعنا / گوجه فرنگی خشک

ریزه‌کاری‌ها

  • گوجه فرنگی خشک را می‌توانید، بی‌خیال شوید. بیشتر به رنگ گرفتن این خوردنی کمک می‌کند.

تدارک خوردنی

شلغم‌ها را پوست بکنید و نازک ببرید. هر چه نازک‌تر باشد، سریع‌تر طعم می‌گیرد. آن را در ظرفی بریزید و روی آن آب نارنج بریزید. نعنا را هم البته باید اضافه کنید. گوجه فرنگی خشک را هم می‌توانید مثل من بریزید یا خرد کنید. یکی دو روز صبر کنید تا شلغم‌ها خوب طعم بگیرند.

***اگر خوردنی خودتان را با این شیوه درست کردید، عکس آن برای من ایمیل کنید تا همین‌ جا بگذارم. به خصوص اگر جور دیگری درست کردید، حتمن بگویید تا شیوه خاص شما را هم یاد بگیریم. ممنون از لطف‌تان***

   + مسعود سلطانی - ۱۳٩۱/۱۱/۱۳