لذت پختن

 آش‌خونه‌ی مسعود و آزی

شلغم

 

پختِ آزاده وساقی


آنچه لازم دارید

فقط شلغم داشته باشید، کافی است

ریزه‌کاری‌ها

  • تنها ریزه‌کاری آن این است که شلغم‌ها تقریبن یک اندازه باشند و به شیوه‌ای که گفتم یا هر شیوه‌ی دیگه‌ای بخارپز بشه.

تدارک خوردنی

در قابلمه‌ای ظرف کم ارتفاعی بگذارید و روی آن سبدی پلاستیکی یا فلزی بگذارید. آن قدر آب بریزید که داخل سبد آب نیاید. شلغم‌ها را در سبد بگذارید و قابلمه را روی گاز بگذارید. حدود 45 دقیقه پختن شلغم طول می‌کشه. این جوری شلغم‌ها آبکی و بی‌طعم نمی‌شوند. تعجب نکنید، بعد از پختن شلغم‌ها، آب داخل قابلمه بیشتر شده است.

خاطره‌های خوردن و پختن

قدیم‌ها شلغم دوست نداشتم. اما همین یک ماه گذشته، دو بار خریده‌ام و کلی با لذت خورده‌ام. برای خودم نگرانم!

***اگر خوردنی خودتان را با این شیوه درست کردید، عکس آن برای من ایمیل کنید تا همین‌ جا بگذارم. به خصوص اگر جور دیگری درست کردید، حتمن بگویید تا شیوه خاص شما را هم یاد بگیریم. ممنون از لطف‌تان***

   + مسعود سلطانی - ۱۳٩۱/۱۱/۱٢