لذت پختن

 آش‌خونه‌ی مسعود و آزی

دم‌نوش آویشن و لیمو

آنچه لازم دارید

برگ آویشن / لیمو عمانی

ریزه‌کاری‌ها

مثل دم‌نوش آویشن، باید از برگ آویشن استفاده کنید. پودر آویشن به کارتان نمی‌آید.

تدارک خوردنی

این دم‌نوش را به دو شیوه می‌توان آماده کرد. طعم آن در دو روش کاملن با هم فرق می‌کند.

در روش اول، یک قاشق مربا خوری برگ آویشن را با یک لیمو عمانی درسته که یک یا دو جای آن را اندکی شکسته‌ایم در قوری دم می‌کنیم. این مقدار برای 3 تا 4 لیوان دم‌نوش است. رنگ این دم‌نوش زرد رنگ است و به آویشن طعم لیمو می‌دهد.

در روش دوم، دو یا سه لیمو عمانی را خرد می‌کنیم و یا یک قاشق مرباخوری برگ آویشن دم می‌کنیم. رنگ این دم‌نوش مثل چای کم‌رنگ است و طعم آن ترش است مثل لیمویی که طعم آویش گرفته باشد.

   + مسعود سلطانی - ۱۳٩۱/۳/٤